Доbrедојдовте во Wilio!

Го гледате Wilio како нерегистриран клиент

Префрлете се на професионален.
Навигација
Услуги
Ценовник
За апликацијата
Преземете ја апликацијата
Како работи
Како можеме да го подоbrиме
Контактирајте не
За Wilio
Најави се
Доbrедојдовте во Wilio!

Го гледате Wilio како нерегистриран клиент

Префрлете се на професионален.
Навигација
Услуги
Ценовник
За апликацијата
Преземете ја апликацијата
Како работи
Како можеме да го подоbrиме
Контактирајте не
За Wilio
Најави се

Инженери, Инженерски Дизајн цена

Дали барате дизајнер за дизајнирање згради? Имаме 30.673 дизајнери во оваа категорија. Испрати барање.

Почни

32.346 регистрирани професионалци

85.411 решени проекти

4.8 од 5 Просечна евалуација на нашите експерти

226 512 Инсталации за апликации

Сите ценовници
Сите ценовници

Колку чинат дизајнерите и дизајнот на зградите? Ние често ги обезбедуваме следните услуги за дизајнери и дизајн на згради: архитектонски студии, проектирање инженерска мрежа и буџет за изградба. Цените на градежните инженери се околу 100-700 евра по проект. Најскапата ставка во рамките на проектирањето и изградбата на згради е вообичаено проектот за градежна дозвола. Дополнителни трошоци може да вклучуваат: консултации и инкорпорирање на барања, кои чинат во просек од 20-60 евра. Кога ќе внесете барање, ќе контактираме со давателите на 30.673. Веќе не мора да барате: проектанти, цена за дизајн на градба, кај нас ќе ги добиете најдобрите понуди и квалитетна работа.

Исто така види:Услуги

32.346 регистрирани професионалци

85.411 решени проекти

4.8 од 5 Просечна евалуација на нашите експерти

226 512 Инсталации за апликации

Цена за: Инженери, Инженерски Дизајн

Просечни цени

Ниска цена4 180,00 ден/проект
Просечна цена6 485,60 ден/проект
Висока цена9 240,00 ден/проект
Просечните цени се само индикативни. Цената на финалната услуга ќе зависи од големината, тешкотијата, материјалите, квалитетот и локацијата на проектот. Вие само ќе добиете точна цена од давателот на услуги.
Внесете побарувачка
Поврзани Ценовник

Ценовни листи на други услуги

Безбедност и Здравје при РаботаКолку чини обуката за безбедност и здравје при работа? Ние често ги...
Енергетски СертификатКолку чини енергетскиот сертификат? Со енергетски сертификат често ги обезбедуваме следните услуги:...
Геолошки ИзвештаиКолку чинат геолошките извештаи? За геолошки елаборати често ги обезбедуваме следните услуги:...
Инспекции и РевизииКолку чинат инспекциите и ревизиите? За време на инспекциите и ревизиите, често...
ИнженерингКолку чини инженерството? Во областа на инженерството, ние често ги обезбедуваме следните...
Легализација на ГрадбиКолку чини да се легализира зграда? При легализирање на зграда често ги...
Инженерски РаботиКолку чини дизајнерската работа? Често ги обезбедуваме следните услуги за време на...
Проект за ОжичувањеКолку чини проектот за електрична инсталација? Во случај на проект за електрична...
Проект за Противпожарна ЗаштитаКолку чини проектот за заштита од пожари? Во проектите за заштита од...
Проект за Техничка Безбедност на ЗградиКолку чини проектот за техничко обезбедување на HVAC згради? Во проектот за...
Проект за Инженерски МрежиКолку чини дизајнирањето инженерски мрежи? При дизајнирање на инженерски мрежи, ние често...
Градење КуќаКолку чинат домашните проекти? За домашни проекти, ние често ги обезбедуваме следните...
Проект за ИмплементацијаКолку чини проектот за имплементација? За проекти за имплементација, често ги обезбедуваме...
Структурен ИнженерКолку чини градежен инженер? Ние често ги обезбедуваме следните услуги на конструктивниот...
Градежна ДозволаКолку чини градежната дозвола? Со градежна дозвола често ги обезбедуваме следните услуги:...
Надзор на ГрадилиштеКолку чини надзорот на изградбата? За време на надзорот на изградбата, често...
ТермографијаКолку чини термографијата? Често ги обезбедуваме следните услуги во термографијата: детекција на...
ВизуелизацииКолку чинат визуелизациите? Често ги обезбедуваме следните услуги за визуелизации: подготовка на...
Пресметка на Енергетски БилансКолку чини пресметката на енергетскиот биланс? При пресметување на енергетскиот биланс често...
Список на ЕлаборатиКолку чини да се направи список со задачи? При составувањето на списокот...
Евалуација и Проценка на ИмотКолку чини проценката на недвижен имот? Често ги обезбедуваме следните услуги за...
Покажи повеќе

Дали овие информации беа корисни за вас?