Услуги
Ценовници
Како работи
Доbrедојдовте во Wilio! Го гледате Wilio како нерегистриран клиент
Префрлете се на професионален.
Навигација
Услуги
Ценовник
За апликацијата
Преземете ја апликацијата
Како работи
Како можеме да го подоbrиме
Контактирајте не
За Wilio
Најави се
Доbrедојдовте во Wilio! Го гледате Wilio како нерегистриран клиент
Префрлете се на професионален.
Навигација
Услуги
Ценовник
За апликацијата
Преземете ја апликацијата
Како работи
Како можеме да го подоbrиме
Контактирајте не
За Wilio
Најави се
Ослободени од данок на доход

Најдете паметни професионалци

Транспорт на Материјали
Доставувањето проект е бесплатно
Среќен клиентОдлична комуникација, се помина според планот, проектот помина како што треба. Добра работа, многу добра личност, затоа препорачувам :)
profile image
Peter Š.Клиент
Зошто Вилио?
33.623 регистрирани професионалци
93.597 решени проекти
4.8 од 5 Просечна евалуација на нашите експерти
226 512 Инсталации за апликации

Дали ви треба услуга за транспорт на материјали? Wilio ќе ви помогне да најдете квалитетни експерти во транспортот на градежни материјали, мебел и голема стока. Цената на транспортот обично зависи од обемот на услугите. Видете повеќе информации за услугите: опрема за влечење, ремен за затегнување, утовар и истовар на стоки обезбедени од еден од нашите 19.340 превозници во дадената категорија.

Исто така види:Цени
Најчесто поставувани прашања
Зошто да ја резервирате вашата испорака во вашето соседство преку Wilio?
Дали треба да резервирате услуги за испорака, за да можете лесно да пренесувате пакети, документи, летоци, мебел или градежни материјали? Заштедете време и нека испорака до нас - тушеви за транспорт и транспорт за да го прилагодите вашиот распоред и достави сè во вистинско време на вистинското место. Услуги за испорака Можете лесно да резервирате преку Wilio. Со искусни возачи кои се подготвени да ги преземат и веднаш да достават до испорака, лесно можете да организирате. Овој метод е секако најудобно и најлесно.
Што го прави возачот на Ван?
Возачот ја снабдува вашата стока ќе ги собере и ќе ја обезбеди својата безбедна испорака на предодредена локација. Повеќето возачи се ракува со користење на и набавки и поголеми камиони или камиони кои ви обезбедуваат доволно простор за доставување на поголеми пратки или поголема количина на стоки.
Зошто ги резервирате поштенските или пратките преку Wilio?
Испораката на Wilio е удобна и достапна. Благодарение на ниските трошоци за оптоварување и контрола, можете да нарачате и кога стоката ќе биде доставена до вас, може да бидете сигурни дека ќе ја добиете најдобрата услуга за супер цена.
Што ги собереш и услугите за испорака се најмногу?
Најчестите услуги вклучуваат градежен материјал, голем мебел и апарати за домаќинство.
Како ќе се испорача жицата за да се однесува на мојата нарачка?
Ван возачот ќе биде внимателно третиран со вашата нарачка, осигурувајќи дека кревките предмети се правилно спакувани и заштитени и остануваат во вертикална положба ако е потребно.
Колку долго ќе биде потребно испорака?
Некои компании нудат испорака на истиот ден додека ја нарачувате стоката, така што ќе имате своја стока дома за неколку часа. Меѓутоа, ако испораката се одвива меѓудржавен или сакате да нарачате за период на време / датум, испораката на вашите пратки може да потрае подолго.
Колку ќе ве чини испораката?
Трошоците за подигање и испорака ќе зависат од растојанието кое возачот ќе мора да го помине и износот на материјалот што се транспортира. Цената, исто така, варира во зависност од видот на предметите, според нивните големини и време за испорака. Овие критериуми одлучуваат дали испораката ќе чини повеќе или помалку.
Дали ми е потребна посебна испорака на картички?
Во одредени видови на транспорт, превозникот нема да треба да открие посебна картичка или испорака на стоки. Условите може да варираат во зависност од видот на стоката. Пред да прифатите дека нема да заборавите да уверите дека избраниот снабдувач е сопственик на применливата лиценца и исто така го има потребното осигурување на стоки.
Услуги
Што вклучува услуга за пикап и испорака?
Можете да изнајмите пикап и услуга за испорака на речиси ништо. Прочитајте што можете да нарачате за оваа услуга:
Испорака на мебел и апарати
Дали треба да доставите голем дел од мебел, апарати или други предмети за домаќинството? Немате комбе, камион или приколка? Изнајмување на услуга за испорака со поголемо возило што го прави возачот пренесување на стоката од домот или се движи во нов дом. Ван возачот ќе ги провери деталите како што е бројот на предмети што треба да ги преместите, големината на стоката и неговата можна кревкост. Испорака на мебел, исто така, може да биде стока од популарни продавници како што е ИКЕА. Едноставно објавете го возачот што и каде би сакале да ги собереш и да направите аранжмани за да ви одговараат.
Испорака на пакети и флаери
Дозволете вашите пакети на вашиот бизнис и заштедете пари на курирските трошоци. Ако треба да ја испорачате пратката во одредено време, само кажете. Добавувачите сакаат да ви ја дадат оваа услуга. Таа е идеална за роденден каде и да е други подароци. Возачот ќе го провери вашиот пакет, ќе најде или случајно не е кревка и ако е така, тоа ќе го справи со карактеристично внимание. За навремена испорака, исто така, ќе се грижи. Можете да аплицирате за дистрибуција на флаери и нивна каталошка испорака за поддршка на локалниот бизнис. За да организира дистрибуција за промоција на бизнисот, вашиот дистрибутер ќе мора да го знае бројот на летоци или каталози, каде што сакате да ги испорачате и времето за испорака.