Услуги
Ценовници
Како работи
Доbrедојдовте во Wilio! Го гледате Wilio како нерегистриран клиент
Префрлете се на професионален.
Навигација
Услуги
Ценовник
За апликацијата
Преземете ја апликацијата
Како работи
Како можеме да го подоbrиме
Контактирајте не
За Wilio
Најави се
Доbrедојдовте во Wilio! Го гледате Wilio како нерегистриран клиент
Префрлете се на професионален.
Навигација
Услуги
Ценовник
За апликацијата
Преземете ја апликацијата
Како работи
Како можеме да го подоbrиме
Контактирајте не
За Wilio
Најави се
Ослободени од данок на доход

Најдете паметни професионалци

Свадби, Прослави, Настани
Доставувањето проект е бесплатно
Среќен клиентОдлична комуникација, се помина според планот, проектот помина како што треба. Добра работа, многу добра личност, затоа препорачувам :)
profile image
Peter Š.Клиент
Зошто Вилио?
33.499 регистрирани професионалци
91.983 решени проекти
4.8 од 5 Просечна евалуација на нашите експерти
226 512 Инсталации за апликации

Дали ви треба услуга од областа на свадби, прослави, настани? Wilio ќе ви помогне да најдете квалитетни професионалци за безбедност на просторот, декорација на просторот, осветлување и звук, диџеј и музички кетеринг. Цената на социјалните настани обично зависи од опсегот на услуги. Погледнете повеќе информации за услугите: фотограф, снимател, модератор, обезбедени од еден од нашите 3.145 специјалисти во дадената категорија

Исто така види:Цени
Што е дел од услугата
Планирање пред настан
Вашиот менаџер на настани ќе започне дискусија за прелиминарното планирање за да ги потврди бруто временските рамки, да произведува можни локации и буџети. Потоа ќе организира осигурување и дозвола, ќе биде во контакт со локалните општински или управувачки органи. Менаџерот на настани, исто така, може да управува со комуникација со медиуми и ПР кампањи заедно со производството на маркетинг материјал за да обезбеди максимално внимание на вашата акција. Конечно изготви детален распоред.
Место и опрема
Со приближување на датумот на дејствување, вашиот менаџер на настани започнува да ја набавува потребната опрема и да се согласи со вас во последната точка на настанот. Тоа ќе работи за да се обезбеди најдобра понуда за вас, и идентификувани соодветни локации во вашиот буџет за избраниот датум. Исто така, ќе биде контрола на договорите, преговорите за можни настани и комуникација со добавувачите Вашиот менаџер на настани, исто така, ќе обезбеди изнајмување на опрема, вклучувајќи ги и аудиовизуелните, банери, подрачја и осветлување. Ќе ги координира сите овие добавувачи.
Примање на вработени и контакт со трети страни
Ќе ви треба доволен број на луѓе за квалитетен настан. Улогата на настанот на менаџерот е да се осигура дека сите позиции се окупирани од квалификуван или искусен персонал кој е целосно информиран за очекувањата на настаните. За време на акцијата, тоа ќе ја надгледува активноста на персоналот за да се осигура дека сè е во ред. Вашиот менаџер исто така ќе биде во контакт со трети страни, вклучувајќи звучници и спонзори.
Извештај на денот
Конечно, вашиот менаџер на настани ќе ви помогне со управувањето со вашиот настан на одреден ден кога ќе пристигнат прво на местото на настанот и исто така ќе бидат веројатно последниот заминува. Сè ќе има под контрола на сцените за да обезбеди непроблематно искуство за сите учесници. Цел ден ќе бидат одговорени на сите прашања за добавувачите и вработените и звучниците. Можете само да се фокусирате и само на текот на акцијата.
Најчесто поставувани прашања
Зошто ангажира акција координатор преку Wilio? Ги зачувате нервите
Дали го разгледувате настанот на повеќето менаџер за вашиот планиран корпоративен настан? Барате некој корисен кој се ослободува од стресот во денот на свадбата? За секој главен настан (и многу помали) ќе најдете еден координатор кој се грижи за целокупниот беспрекорен тек на дејствување. Минимизирајте го стресот и најдете експерт за да ви помогнеме сите, од резервации и добавувачи за организирање на целиот ден. На Wilio лесно е да се најде искусен менаџер на настани. Без разлика дали организирате свадба, фер, конференција, спортски настан, спуст, забави или нешто друго, вистинскиот човек ќе се грижи за сите мали (и големи) мали (и големи) слатки на сцени кои ќе ја претворат вашата акција во одличен ден.
Која е улогата на менаџерот на настани?
Управува со прелиминарното планирање, организација и логистика на целиот ден. Тоа ќе осигура дека вашиот настан се одвива непречено, благодарение на фактот дека има се што е под контрола и ги следи можните проблематични точки.
Кои се придобивките од изнајмувањето на менаџер во споредба со организацијата на настанот самопомош?
Главната предност е одлично заштеда на време, а исто така и професионално организирано, а со тоа и попријатен настан. Искусен менаџер на настани ќе ги искористи обичните и потврдени процеси кои работат.
Кои вештини треба да ги барате У менаџер за настани?
Треба да биде прецизна, организирана и треба да има ефективни процеси и процедури во розовата. Добри односи со квалитетни добавувачи и трети страни се клучни за успехот. Друга точка за добро се претходно искуство во управувањето со успешните акции.
Дали менаџерите на настани имаат потреба од посебни квалификации?
Вашиот менаџер на настани не е потребно да има формални квалификации, но многумина дипломираат. Исто така, постојат и бизнис, комуникациски или маркетинг унија дипломирани меѓу менаџери на настани.
Кога е најдобро да ја резервирате вашата услуга?
Доволно време однапред е од суштинско значење. Таа е идеална за 3-6 месеци пред претстојниот настан, во зависност од нејзината големина. На овој начин, ќе обезбедите доволно време да ги планирате сите детали и опрема за потребните апликации и дозволи.
Што е изнајмување на менаџер на настани?
Трошоците за изнајмување на менаџерот на настани преку Wilio ќе зависи од видот и големината на акцијата. Поголемите активности доаѓаат за повеќе пари. Навистина, тие бараат широко планирање, долги нарачки, голем број гости, добавувачи и патување на далечина.
Што вклучува услуги за менаџерот на настани?
Вашиот менаџер на настани ќе се грижи за сите аспекти на вашиот ден и најверојатно ќе ги реши сите проблеми пред да научите за нив. Бидејќи менаџерот на настани не вреди тема на настани или украси (иако некои од оваа услуга нудат), но управува со настанот и нејзиното трчање на сцената.