Услуги
Ценовници
Како работи
Доbrедојдовте во Wilio! Го гледате Wilio како нерегистриран клиент
Префрлете се на професионален.
Навигација
Услуги
Ценовник
За апликацијата
Преземете ја апликацијата
Како работи
Како можеме да го подоbrиме
Контактирајте не
За Wilio
Најави се
Доbrедојдовте во Wilio! Го гледате Wilio како нерегистриран клиент
Префрлете се на професионален.
Навигација
Услуги
Ценовник
За апликацијата
Преземете ја апликацијата
Како работи
Како можеме да го подоbrиме
Контактирајте не
За Wilio
Најави се
Ослободени од данок на доход

Најдете паметни професионалци

Специјализирани Градежни Работи
Доставувањето проект е бесплатно
Среќен клиентОдлична комуникација, се помина според планот, проектот помина како што треба. Добра работа, многу добра личност, затоа препорачувам :)
profile image
Peter Š.Клиент
Зошто Вилио?
33.620 регистрирани професионалци
93.523 решени проекти
4.8 од 5 Просечна евалуација на нашите експерти
226 512 Инсталации за апликации

Дали ви треба услуга од областа на специјализирани градежни работи? Wilio ќе ви помогне да најдете квалитетни експерти за монтажа и демонтажа на скелиња и работни платформи, изградба на темели и возење на купови, дупчење и ископ на канали, монтажа на метални конструкции, виткање на челична арматура или бетонирање. Цената на професионалните градежни работи обично зависи од обемот на услугите. Видете повеќе информации за услугите: изнајмување опрема и услуга обезбедена од еден од нашите 24.980 градители во категоријата

Исто така види:Цени
Корисни информацииШто треба да знаете
Како да најдете експерт за специјални градежни работи со Wilio? Најдете шифра и сеопфатна компанија која се занимава со специјална градежна работа не е лесно. На интернет нема многу, бидејќи повеќето градежни компании главно се посветени на градење на работа без посебно вклучување. Но, ако ви треба некој кој специјализира во одредени видови на специјални градежни работи, обидете се да го внесете вашето барање заедно со детален опис на Wilio, каде што ќе ви помогнеме да најдете искусен специјалист за вас претресени специјални градежни работи. По внесувањето на побарувачката во Wilio, оценуваме и испратиме соодветен кандидат кој сигурно ќе сака да ве контактира. Но, ако не сте сигурни, ве молиме погледнете ги коментарите и рејтингот на клиентите во Wilio. Кои се специјалните градежни работи? Веќе како име јасно, тоа е малку посебно. Специјалната градежна работа е таква работа која може да ја изврши само искусни работници со одредено неопходно посебно образование, разни обуки или сертификати. На пример, тоа е работа на висина или работа со платформа за виљушкар каде што мајсторот е во голема висина и мора да биде доволно за да се знае. Што различни специјални градежни работи знаеме? Асфалтна работа Оваа индустрија се занимава со изградба и поправка на патишта. Патиштата можат да бидат или со смола или бетонска површина. Патеки или специјалисти изложуваат сосема нови во местата што ги определи геодите и инженерите на проектот или ги поправаат. На пример, по зимата, патиштата се најмногу уништени и полни со шишиња. Значи одредени патеки треба да се поправат по изградбата на инженерски мрежи. Асфалтната работа, исто така, вклучува мелење мелење, исто така, потребен е нов асфалт на тепих. Асфалтната работа, исто така, вклучува асфалтирање на различни патишта, патеки, паркиралишта ... Дијамантско сечење и дупчење Дијамантското сечење е направено со дијамантски дискови, но не мислам дека тркалото за сечење е сите дијаманти, тоа не е вистина. Дијамантските ролни се изведуваат со работа како што се сечење жлебови во бетон, армиран бетон за кабли, жици или цевки. Значи, благодарение на тоа, дупките се сечат во ѕидови од тули, ѕидарски, бетон, во панелот за прозорци или врати, разни дупки или проширување или проширување на различни дупки. Дијамантското дупчење исто така се применува за сечење области на комбиниран бетон, армирано-бетон, армирано-бетонски под, таванот или разни дупки за столбови (вода, гас, греење) Дијамантското дупчење ќе ви овозможи со точни и директно поставени во тврди материјали како што се панел, бетон или армиран бетон. Овој VRT е директно поради фактот што не се прави вибрации при дупчење на вежбата. Инекции труд Работи за инјектирање се технологии кои можат да се применат под притисок да се примени хидроизолација или зајакнување на материјалот во различни пукнатини, ѕидарски, бетон, почва, чакал или песок. Материјалот за инјектирање варира во зависност од методот за користење. Ние знаеме инјектирање цемент, смола, полиуретан, бидејќи инјектирање со различни кристални емулзии. Во зависност од инјектирањето на пукнатините на зградите или мостовите, инјектирање на ѕидарството на историски градби и споменици, инјекција на карпи. Неразделен дел од овие дела е реконструкција на бетонски конструкции или подземни гаражи. Поправка и зајакнување на бетонски конструкции Исто така, бетонските конструкции исто така имаат потреба од цврстина на поправка и реконструкција. Особено, нарушувањата на конкретната структура се јавуваат со следните причини: слабо дизајниран тип на бетон, слабо реализирана конкретна работа, влијанието на влажноста на воздухот, ефектот на зимските месеци и прекумерно оптоварување на зградата. Улогата на конкретна санација за да се осигури дека функцијата на оштетените армирани градежни структури, статична и естетска гледна точка. Особено, предлогот за таква санација резултира со правилна дијагноза на искусни инженери. Оние предизвикуваат причина за прекршување и обемот на штета и предлагаат соодветна алтернатива за поправка. Овие санација не само што се однесуваат на зградите. Ние исто така можеме да се сретнеме со оштетен аеродром област или бетонски пат. Исто така, може да биде изградба на мост. Пареа градежни структури Уривање работа Нашите чекори се придружени од не се сеќаваат. Сепак, важно е да се каже дека во минатото, тули беа искористени за изградба и затоа беше полесно стриминг на такви објекти, овие згради беа дискутирани со тула. Со пронаоѓањето на цемент, бетон и армиран бетон почна да ги открива зградите и на тој начин станува повеќе предизвик. За ова, неопходно е да се осигура дека машините се доволно моќни и силни. Денес, огромни багери, багери, хидраулични чекани, смачкани и расцеп на вилици се користат за испарување на згради. Оние по нивната сила ја споредуваат зградата со теренот за малку време. Сепак, со цел да не мислите дека сите можат да се справат со машини, таквите различни гази се користат за испарување што ќе бидат поставени и безбедно експлодирани под надзор на искусни инженери. Специјални згради кои успешно се користат од страна на ковчезите се, на пример, фабрички оџаци, кули за ладење, мостови, изградба со сводови, како и сите видови на армирано-бетонски и челични предмети. Изградба на Момов. Изградбата на мостови, исто така, припаѓа на специјална градежна работа. Тој сака многу знаење и искуство за изградба на вистински мост преку реката по кои автомобили, пешаци и возови може да помине низ. Кога се градат мостови, првично се градат столбови. Тие го намалуваат горниот градежен опсег на Марстерин помеѓу поддршката. Столбовите се конкретни со засилување на железо. Столбовите треба да поддржуваат правилно. Системите за поддршка се сервираат на него. Овие се користат за поддршка на градежни делови и да се создаде посакуваната форма на структурата за поддршка. Ако мостот е добро поддржан, ќе направи соодветна обработка и конкретно ќебе е истурете. Работа на височини Многу градежни работи се прават само неколку метри над земјата. Во тоа време, скала или виљушкар се користи на работа. Овие работи треба да бидат сертификати кои дозволуваат работа на висина по дипломирањето. Градежната работа на височините вклучува работи на тешко време на располагање во имплементацијата на комерцијални и станбени згради, во злото и наведнат терен во изградбата на јарболи, предаватели и мостови, како и ѕидарски, како што се поправни фасади на згради, гипс, и покрај тоа , Балкон и оџаци. Исто така, постојат санација на армирано-бетонски конструкции и фасади во височини, инјекции и запечатување на панел куќи и други протекување на згради и фасади изолација на места каде што не може да се гради скеле. Градежните работи во износот се спроведуваат, на пример, во изградба на куќи, оџаци, покриви, предаватели, јарболи Монтажната работа на височините може да се изврши со помош на техника за качување, особено ако теренот е тешко да се пристапи или премногу висока за платформа за виљушкар. Висинските работници доаѓаат на инсталација на разни објекти на покривот и фасадите на згради, како што се единици за климатизација, молња системи, капни системи, снежни стапици, прозорци, водовод елементи и рекламни одбори. Покрај работата на изградбата и собранието, работниците на височините, исто така, се занимаваат со чистење на производствени сали, поправка на фасади на згради, цркви, поставување реклами во висина, лепење на сонце. Градежните работи со хеликоптери за повеќе достапни места се исто така многу специфични или ако ви треба многу тежок дел за да носите многу тежок дел на пример. Дали посебните градежни работници имаат потреба од специјално образование? Специјални градежни работи припаѓаат на најсложените од сите градежни работи. Многу е важно сите работници да имаат потреба од знаење, сертификати, училишта и главно специфични искуства кои треба да се соочат со непредвидени настани.