Услуги
Ценовници
Како работи
Доbrедојдовте во Wilio! Го гледате Wilio како нерегистриран клиент
Префрлете се на професионален.
Навигација
Услуги
Ценовник
За апликацијата
Преземете ја апликацијата
Како работи
Како можеме да го подоbrиме
Контактирајте не
За Wilio
Најави се
Доbrедојдовте во Wilio! Го гледате Wilio како нерегистриран клиент
Префрлете се на професионален.
Навигација
Услуги
Ценовник
За апликацијата
Преземете ја апликацијата
Како работи
Како можеме да го подоbrиме
Контактирајте не
За Wilio
Најави се
Ослободени од данок на доход

Најдете паметни професионалци

Сметководство
Доставувањето проект е бесплатно
Среќен клиентОдлична комуникација, се помина според планот, проектот помина како што треба. Добра работа, многу добра личност, затоа препорачувам :)
profile image
Peter Š.Клиент
Зошто Вилио?
33.619 регистрирани професионалци
93.499 решени проекти
4.8 од 5 Просечна евалуација на нашите експерти
226 512 Инсталации за апликации

Дали ви треба сметководствена услуга? Wilio ќе ви помогне да најдете квалитетни професионалци во двојно и едноставно сметководство, ДДВ, платен список и човечки ресурси и сметководствена контрола. Цената на сметководителите обично зависи од обемот на услугите. Видете повеќе информации за услугите: формирање компанија, ревизија, консултации обезбедени од еден од нашите 1.673 сметководители во дадената категорија

Исто така види:Цени
ProvidersПовеќе од 1.673 професионалци во вашата близина
profile image

Папирус Ин

Компанија
4,7
Сметководство

Сметководство и сметководствени услуги

Потврдена
Сертифициран
Топ професионалец
Доставувањето проект е бесплатно
profile image

ЗИТА СМЕТКОВОДСТВО И КОНСАЛТИНГ

Компанија
5,0
Сметководство

Целта на „ЗИТА-СМЕТКОВОДСТВО И КОНСАЛТИНГ“ е целосна сметководствена и консалтинг услуга за вашиот бизнис и водење на сметководство

Потврдена
Сертифициран
Топ професионалец
Доставувањето проект е бесплатно
profile image

AMENA

Компанија
4,0
Сметководство

Основна дејност на компанијата е вршење на сметководствени услуги на мали и среди претпријатија, даноци, пресметки на плати и консталтинг.

Потврдена
Сертифициран
Топ професионалец
Доставувањето проект е бесплатно
profile image

Studio ADA

Компанија
4,4
Сметководство

Сеопфатни услуги од областа на материјално и фининсово сметководство, финансиски извештаи, анализи, пресметки, лично и бизнис електронско банкарство, административни услуги како и правен и финансиски консалтинг.

Потврдена
Сертифициран
Топ професионалец
Доставувањето проект е бесплатно
profile image

АКАУНТ ДООЕЛ Скопје

Компанија
4,7
Сметководство

финансиско - сметководство, услуги и даночен консалтинг.Специјализиран тим за водење на друштва со 100 % странски капитал и мешовит капитал.

Потврдена
Сертифициран
Топ професионалец
Доставувањето проект е бесплатно
profile image

Aleksandar-AK

Компанија
4,3
Сметководство

Компанија специјализирана за книговодство, консалтинг и финансиски услуги. Повеќе од 18 години искуство на македонскиот пазар.

Потврдена
Сертифициран
Топ професионалец
Доставувањето проект е бесплатно
profile image

Otvori Firma MK / Open Company MK

Компанија
5,0
Сметководство

Брза и едноставна регистрација и отворање на твојата нова фирма во Македонија. Нудиме консултантски услуги за целиот бизнис процес.

Потврдена
Сертифициран
Топ професионалец
Доставувањето проект е бесплатно
profile image

Сигма-СБ сметководство - книговодство | Сметководствени услуги - книговодствени услуги

Компанија
4,9
Сметководство

Сметководствени услуги за мали и средни препријатија. Пресметки на плати. Даночни совети и пресметки. Извештаи за тековно работење. Правни работи поврзани со надлежни државни институции. Деловени совети Имплементација на системи за деловно работење.

Потврдена
Сертифициран
Топ професионалец
Доставувањето проект е бесплатно
profile image

Ревизорска фирма "Ефект плус" - Друштво за ревизија "Ефект плус"

Компанија
5,0
Сметководство

Ефект Плус | Друштво за ревизија

Потврдена
Сертифициран
Топ професионалец
Доставувањето проект е бесплатно
profile image

МСФИ Консалтинг

Компанија
4,9
Сметководство

За даночен конаслтинг, финансиско-сметководствен и правен консалтинг во Република Македонија.

Потврдена
Сертифициран
Топ професионалец
Доставувањето проект е бесплатно
profile image

GOLDEN POINT Accounting Services

Компанија
4,3
Сметководство

Сметководствено друштво, Голден Поинт сметководство

Потврдена
Сертифициран
Топ професионалец
Доставувањето проект е бесплатно
profile image

Online smetkovodstvo - Profiter.mk

Компанија
4,1
Сметководство

Дали сте сопственик на бизнис? fadeInDown fadeIn ДА #video-section fadeInDown НЕ Основај фирма fadeInDown center alignmiddle Кои сме и како може да ти помогнеме? За нас Профитер Консалтинг постои од 2013 година. Наша главна дејност е сметководство. Наша цел е испорачување на квалитетна и професионална сметководствена услуга достапна за сите целосно онлајн. Што треба да […]

Потврдена
Сертифициран
Топ професионалец
Доставувањето проект е бесплатно
profile image

Каровска ДООЕЛ

Компанија
4,9
Сметководство

професионално, ефикасно, едноставно Бидете чекор понапред од остaнатите ЕДУКАЦИЈА Академија Сертифицирано од Министерство за образование повеќе Обуки Центар за сертифицирани обуки повеќе Подготовки Подготовки на ученици и студенти повеќе Зошто да се обучувате? Бидејки почетното знаење е НАЈВАЖНО ! ПРофесионално Искуство Благодарениe на вештините на нашите професионалци, ние сме во можност да ви служиме во

Потврдена
Сертифициран
Топ професионалец
Доставувањето проект е бесплатно
profile image

Конто Плус Консалтинг сметководствено биро

Компанија
4,0
Сметководство

Книговодствени пресметки поврзани со сите видови даноци, финансиско, материјално и управувачко сметководство

Потврдена
Сертифициран
Топ професионалец
Доставувањето проект е бесплатно
profile image

Кост Контрол

Компанија
4,1
Сметководство

Лиценцирано друштво за вршење сметководствени работи во областа на финансиско, сметководствено и... Adem Ademoski 1, 7500 Prilep

Потврдена
Сертифициран
Топ професионалец
Доставувањето проект е бесплатно
profile image

Глобал Гроуп Консалтинг

Компанија
5,0
Сметководство

Глобал Гроуп Консалтинг е комапнија која нуди сметководствo, финансиски и правни услуги и бизнис консалтинг. Основање нова компанија во централен регистар..

Потврдена
Сертифициран
Топ професионалец
Доставувањето проект е бесплатно
profile image

Сметководител

Компанија
4,4
Сметководство

Ви треба сметководство, сакате да основате фирма, нашата компанија ке ви помогне за нештата кои се најважни во вашиот бизнис

Потврдена
Сертифициран
Топ професионалец
Доставувањето проект е бесплатно
profile image

RSM Macedonia

Компанија
4,9
Сметководство

Друштво за ревизија РСМ Македонија е дел од моќна мрежа на ревизорски, даночни и консултантски екперти кои нудат услуги по целиот свет.

Потврдена
Сертифициран
Топ професионалец
Доставувањето проект е бесплатно
Покажи повеќе
Најчесто поставувани прашања
Кои услуги ги обезбедува сметководителот?
Сметководител може да се специјализира во една област или нуди голем број на услуги, како што се управување со едноставно и двојно сметководство, подготовка на сметководствени и статистички извештаи, сметководствени извештаи, расчистување и даночни пријави. Сметководство за различни видови на предмети (изјави на банките, внатрешни документи, кориснички или снабдување фактури, итн). Наплата на работни патишта. Проценка на точноста на даночните и сметководствените фактури. Одговорност за правилно објавување на сметководствени предмети. Изготвување на редовни месечни, квартални и годишни затвори и подготовка на документи за Заводот за статистика. Комуникација со ревизори, даночни власти и други институции. Сметките најчесто се комбинираат различни услуги за да ви помогнат да ги подобрите корпоративните или личните финансии.
Како можам да најдам добар сметководител или даночен советник?
Најдобар начин да се најде добар сметководител во близина на вас е да влезете во побарувачката и да чекате за договори од сметководствени службеници чие искуство и вештини се совпаѓаат со она што ви треба. Потоа проверете ги нивните критики, споредете ги менијата и одберете го оној што ви одговара.
Како можам да најдам сметководител во моето соседство?
Најди локален сметководител понекогаш може да биде сложена во зависност од тоа каде живеете. Ако внесете побарувачка, ние ќе го испратиме на сметководител од вашата околина. Сепак, тоа не е секогаш личен состанок и така можете да изберете сметководствен службеник од други региони и да комуницирате електронски.
Зошто е соодветно да ангажирате сметководител преку Wilio?
Сметководство е една од оние услуги кои навистина ви помагаат да заштедите. Инвестирањето во службите на сметководителот е достоен за тоа. Еден добар сметководител може да ве нагласи на грешки и неискористени можности кои ве чини пари. Не само што го зачувувате времето, ќе можете да спиете мирно со сигурност дека вашето сметководство и даноци се водени во ред и во согласност со закон. Од наоѓање на добар сметководител, само неколку кликања ќе бидат поделени во Wilio. Само опишете кои услуги ви се потребни и чекате менија. Сега е вистинското време за решавање на вашето сметководство. Добијте бесплатни понуди и пронајдете корисен сметководител денес.
Кои услуги ги правите за вас сметководител
Даночна пријава на физичко лице
Секој треба да има сигурен сметководител кој секоја година дава даночна пријава од приходот на физички лица. Најчесто е најдобро да се поврзеш со сметководствениот службеник на почетокот на новата година - идеално не подоцна од 3 месеци пред крајниот рок. Не само сигурно дека ќе има време за вас, но исто така и да бидете во можност да ве советуваме, на пример, сеуште е можно да се стави во цената пред сметководството да биде затворено во текот на изминатата година. Кога ќе најдете сметководствен службеник од кого би сакале даночна пријава, немојте да се смеете што е можно поскоро. Пред да поднесете даночни повреди, сметководителите се значително зафатени, па не оставајте ја последната минута.
Книговодство
Многу сметководствени извештаи нудат сметководствени услуги и ве познаваат со редовна бленда, плата, фактури и слично. Ако имате мал бизнис или вие сте единствен трговец, вработете сметководител има смисла затоа што вашето сметководство ќе води професионалец кој ќе се грижи за сите закони, стандарди и прописи за да се избегнат можните проблеми со властите што можат да произлезат од незнаење.
Консултација
Сметководителот може да ви помогне да ги оптимизирате трошоците за сметководство. Можете да организирате состанок каде што зборувате за вашиот приход и трошоци. Потоа ве советуваме да продолжите со оптимизација. Предноста да се има сметководител во подготовката на буџетот е дека тоа ќе ги разгледа вашите финансии објективно и може да го оцени она што можете да си го дозволите да купите, запишете и која висина на данокот може да очекува една година.
Совети и совети
Цитати се врти Не трошете време со потрага по тендери од различни сметководствени компании. Внесете го вашето барање и почнете да добивате понуди од практични сметководствени службеници од околината. Не го надминувајте вашиот буџет Сметководствените цени навистина можат да бидат различни. Сепак, со Wilio, можете лесно да ги споредите повеќе понуди и да изберете такво што одговара на вашиот буџет. Најди ги најдобрите сметководители Не заборавајте да ги додадете вашите барања за завршување на имплементацијата. Ако имате назначен буџет кој треба да се следи, ве молиме забележете дека давателот на услуги е веќе на почетокот.
ДемонстрацијаДемонстрации на реализациите на нашите провајдери
profile image
Сметководство
Маријан бр.
profile image
Сметководство
Марек Б.
profile image
Сметководство
Марсел Г.