Услуги
Ценовници
Како работи
Доbrедојдовте во Wilio! Го гледате Wilio како нерегистриран клиент
Префрлете се на професионален.
Навигација
Услуги
Ценовник
За апликацијата
Преземете ја апликацијата
Како работи
Како можеме да го подоbrиме
Контактирајте не
За Wilio
Најави се
Доbrедојдовте во Wilio! Го гледате Wilio како нерегистриран клиент
Префрлете се на професионален.
Навигација
Услуги
Ценовник
За апликацијата
Преземете ја апликацијата
Како работи
Како можеме да го подоbrиме
Контактирајте не
За Wilio
Најави се
Ослободени од данок на доход

Најдете паметни професионалци

Санитација и Уривање
Доставувањето проект е бесплатно
Среќен клиентОдлична комуникација, се помина според планот, проектот помина како што треба. Добра работа, многу добра личност, затоа препорачувам :)
profile image
Peter Š.Клиент
Зошто Вилио?
33.623 регистрирани професионалци
93.593 решени проекти
4.8 од 5 Просечна евалуација на нашите експерти
226 512 Инсталации за апликации
Сите услуги
Сите услуги

Дали ви треба услуга за санација и уривање? Wilio ќе ви помогне да најдете квалитетни стручњаци за отстранување на нечистотија, лекување на разни материјали, уривање предмети. Цената на работата за санација и уривање обично зависи од обемот на услугите. Погледнете повеќе информации за услугите: изнајмување опрема за уривање, алатки за уривање обезбедени од еден од нашите 24.206 специјалисти во дадената категорија.

Исто така види:Цени
Најчесто поставувани прашања
Зошто ангажира специјалист за уривање преку Wilio?
Барате услуги за уривање? Уништување експерт Ефикасно располага со внатрешни и надворешни згради или, на пример, ги отстранува плочките во вашата недвижност. Има искуство со алатки за уривање, така што сите уривање ќе бидат направени безбедно и во согласност со прописите за да можете да ја продолжите следната фаза од вашиот проект. Додајте го вашиот проект на Wilio и ние ќе ве поврземе со најдобрите компании за уривање. Едноставно објаснете што ви е потребно за уривање кога е неопходно да се направи и дали материјалите треба да се зачуваат или да се отфрлат.
Кој е продавач на уривање?
Обучен снабдувач на уривање безбедно демонтирање на разни и привремени структури. Уривањето може да се направи на почетокот на повеќето реконструкции за да започне со работа.
Кои се заедничките типови на услуги за уривање?
Експертите за уривање нормално уништуваат, расклопуваат и отстрануваат бањи, плочки, барака и ѕидови. Тие обично располагаат со материјал од отпад или повлекување за рециклирање.
Кои се заедничките алатки и техники што ги користат компаниите за уривање?
Вашиот добавувач на уривање избира соодветни алатки и техники во зависност од големината и локацијата на вашиот објект, но најчестите методи што се користат се деконструкција или механичко уривање. Деконструкцијата се врши со рака со користење на секунди, засолништа и шрафцигери, додека механичките уривање вклучуваат куршуми, булдожери и багери.
Дали постојат закони или дозволи кои би можеле да влијаат на уривањето?
Да. Одлуката за дозволата е под влијание на фактори како што е животната средина, културното наследство и влијанието на уривањето на изгледот на областа. Лиценците за уривање и овластувањата ги регулираат владините закони и локалните власти.
Колку чини да ангажира снабдувач на работа за уривање?
Просечната цена на услугите за уривање е најчесто од 60 - 80 евра по квадратен метар. Вашиот добавувач на уривање може да наплати повеќе или помалку во зависност од сложеноста на работата, трошоците за изнајмување на механичка алатка за уривање, времето потребно за уривање и дали треба да го отстраните отпадот.
Што вклучува услуга за уривање?
Експертите за уривање ги отстрануваат внатрешните и надворешните структури, плочки и асфалтирање, рака или користење на поголеми машини како што се багери и булдожери. Ако треба да располагате со зградата, деталите ќе учат кога ќе нарачате услуги за уривање преку Wilio.
Услуги
Рани
Дали треба да отстраните градинарски ѕидови, внатрешни ѕидови или колони? Брз вашиот добавувач за уривање што зрели и го отстранува урнатините. Во зависност од големината и локацијата на ѕидот, вашиот експерт ќе работи со машини за рака или употреба, како што е торба. Ако се потребни специјализирани машини, еден квалификуван во уметноста ќе разговара за пристап до имот и цената на машината и додава на вашата цена пресметка. Ако ѕидот е направен од тула или дрво, ве молиме забележете го добавувачот да ги задржи и повторните или продаде материјали.
Влечење бања
Дали ќе реновирате бања? Потоа треба да ја уништите тековната бања. Уривање бања вклучува расклопување мијалници, бањи, тушеви, тоалети, плочки и ѕидови. Експертот за уривање може да располага или да ги спаси за изнајмен магацин за плаќање. По уривање, занаетчиите кои можат да ја реновираат бањата за повторно користење на санитарните и материјалите што сте ги решиле за зачувување.
Отстранување на плочки
Осигурајте се професионално отстранување на плочки за да се обезбеди заштита на вашиот дом и здравје од прашина и опасни остатоци. Ако сакате да ги напуштите плочките, вашиот добавувач со чекан, длетовите и гребените внимателно олупи. Ако плочките можат да се отфрлат, тоа ќе користи чекан или куршум. Без оглед на начинот на отстранување, професионалното отстранување на плочките треба да предизвика минимална штета на основната површина. Добавувачот на уривање, исто така, може да понуди површински третман, така што е подготвен за нови плочки. Пред да замине, областа и (ако е вклучена во цената на уривање) зема скршена плочка со вас.
Отстранување на засолништето
Ако треба да дозволите метални или дрвени засолништа, најверојатно, ви требаат повеќе од еден работник за уривање и снабдување или контејнер за отпад што резултира со направен отпад. Кога вашиот добавувач ќе дојде до место, засолништето, материјалите како што се метал земаат во остатоци и материјали за еднократно користење. Некои добавувачи на работа за уривање се земаат предвид при одредувањето на цената на работата, па затоа е добро да се обезбедат фотографии и колку детали за тоа што е изградено вашето засолниште.