Услуги
Ценовници
Како работи
Доbrедојдовте во Wilio! Го гледате Wilio како нерегистриран клиент
Префрлете се на професионален.
Навигација
Услуги
Ценовник
За апликацијата
Преземете ја апликацијата
Како работи
Како можеме да го подоbrиме
Контактирајте не
За Wilio
Најави се
Доbrедојдовте во Wilio! Го гледате Wilio како нерегистриран клиент
Префрлете се на професионален.
Навигација
Услуги
Ценовник
За апликацијата
Преземете ја апликацијата
Како работи
Како можеме да го подоbrиме
Контактирајте не
За Wilio
Најави се
Ослободени од данок на доход

Најдете паметни професионалци

Електрични Панели и Кутии со Осигурувачи - Инсталација и Поправка
Доставувањето проект е бесплатно
Среќен клиентОдлична комуникација, се помина според планот, проектот помина како што треба. Добра работа, многу добра личност, затоа препорачувам :)
profile image
Peter Š.Клиент
Зошто Вилио?
33.619 регистрирани професионалци
93.463 решени проекти
4.8 од 5 Просечна евалуација на нашите експерти
226 512 Инсталации за апликации

Дали ви треба услуга од областа на дистрибуција и кутии со осигурувачи - инсталација и поправка? Wilio ќе ви помогне да најдете квалитетни експерти за поправки и монтажа на домашни разводни табли, табли за броила за електрична енергија и штекери. Трошоците за инсталирање и поправка на прекинувачот обично зависи од опсегот на услуги. Погледнете повеќе информации за услугите: приклучок, кутија и заклучување обезбедени од еден од нашите 23.109 електричари во категоријата

Исто така види:Цени
Корисни информацииШто треба да знаете
Зошто треба да ангажирате електричар преку Wilio? Подобрување на безбедноста на вашето домаќинство со безбедна размена на стари или оштетени или оштетени кабинети. Квалификувани и искусни електричари. Wilio се потпира исклучиво на квалификувани електричари кои исто така се искусни, осигурување и целосно опремени со најнови алатки и тестирања. Нашите електричари извршуваат услуги за замена на осигурувачи во зависност од важечките стандарди. Техничарите ги исполнуваат сите безбедносни стандарди за време на завршувањето и секогаш ги применуваат најдобрите практики. Професионална замена на осигурувач кабинет. Пред вистинска замена на кутијата со осигурувачи, сертифициран електричар ќе ја провери вашата електрична инсталација ако не содржи никакви нарушувања. Пред инсталирање на нова потрошувачка единица ќе треба да ги реши сите можни проблеми. Ве молиме имајте предвид дека можете да имате корист од нашите решенија за поправка на уредот ако имате расипан кујна апарат кој треба да се поправи. Обезбедена е 1-годишна гаранција за да се поправат домашните апарати. Тестирање на замена на кутијата со осигурувачи. По инсталирањето на нов апарат за електрична енергија, вашиот електричен систем повторно се обединува и ќе осигури дека новиот уред и сите кола се безбедни и функционални. Technik ќе ви обезбеди сертификат за електрична инсталација во овој момент. Ние силно ве охрабруваме да ги задржите во случај на иднината. Удобно онлајн резервација. На веб-страница или во Wilio Mobile App (повлекување е можно од App Store или Google Play Едноставно Внесете го вашето барање каде што накратко го дадете она што го прави / што ви треба. За неколку минути откако ќе ви овозможи понуда на електричари во вашето соседство. Врз основа на понудата и нивните проценки, избирате електричар кој одговара на вашите потреби. Важна забелешка: Никогаш не размислете за замена или инсталирање на кабинет за дистрибуција или осигурувач, освен ако не сте квалификуван електричар за изведување на електрична работа и тестови во согласност со стандардите. Зошто треба да го замените стариот осигурувач за нова модерна единица? Двата вида на уреди ја контролираат дистрибуцијата на електрична енергија во коло. Секаков вид на технички уред во вашето домаќинство може да ја докаже целта на вашата кутија со осигурувачи, односно привремено го спречува електричното полнење во наведеното коло додека проблемот не се реши. Разликите помеѓу старата и новата кутија со осигурувачи се дека кутиите за осигурувачи на стариот тип со постојано применливи осигурувачи се наменети само за заштита на кола и не даваат заштита од електричен шок. Понатаму, плочите се делумно направени од запаливи материјали (може да имаат пластичен капак или да имаат дрвен грб). Ова ги прави уред кој може да го загрози вашиот дом и за вашиот живот. Од друга страна, најновите кабинети за осигурување се дизајнирани да ја зголемат електричната безбедност во вашиот дом. Современите гардери за осигурување затворени во Корв се побезбедни од старомодни осигурувачи и единици со термопластичен или дрвен капак, бидејќи го намалува ризикот од пожар. Истото важи и за минимален ризик од електричен шок. Модерен кутија за осигурувачи безбедно се исклучува кога се појавува преоптоварување на електричното коло, додека осигурувачот во старата кутија со осигурувачи може да се прегрее и се топи, со што се предизвика пожар, дури и ако уредот го спречува протокот на електричен полнеж во одредено електрично коло. Енергетската ефикасност на вашата куќа, исто така, ќе се зголеми кога ќе инсталирате квалитетна единица за развод за дом. Ако поседувате имот за изнајмување, размена на стари кутии за осигурувачи за нови во согласност со прописите за изградба ќе обезбеди сигурност на вашите станари и самите недвижнини. Најчесто поставувани прашања Прашање: Треба да го сменам планираниот рок. Како да го направите тоа? Одговор: Краен рок и време на услугите што се залагате директно со избраниот провајдер. Едноставно напишете го вашиот добавувач на услуги и потврдете со него нов термин. П: Може ли работниот провајдер да работи со клиентските материјали? Одговор: Да, тој може. Сепак, исто така можете да побарате испорачан материјал од давателот на услуги. Очекувајте ова ќе се рефлектира во цената. Во исто време, вашиот избран снабдувач може да го праша вашиот избрани материјали. Прашање: Колку долго електричарот ќе ја преземе размената на осигурувач? Одговор: Времетраењето на услугата ќе зависи од неколку фактори, како што е типот на уредот што ќе биде инсталиран, статусот на старата кутија и постоечките жици, како и колку долго ќе ги тестираат тестовите по инсталирањето / замена. Вообичаено, заменувајќи го кутијата со осигурувачи се врши во рок од 4 часа, вклучувајќи ги и сите тестови. Прашање: Кои симптоми треба да те барам да одлучам за потребата да се замени одбор за осигурувачи? Одговор: Па, ако имате старомоден кутија со осигурувачи, на пример со дрвен заден ѕид или стар прекинувач, кој е прегреан, најдобро е да го замени за модерен и безбеден домашен потрошувач веднаш, особено поради безбедноста. Дури и правилното функционирање на старата плочи за осигурувачи може да го загрози вашиот живот, бидејќи тие содржат запаливи материјали. П: Дали ви нудиме итни електрични сервиси за поправка? Одговор: Да. Можете да го резервирате електричарот за било која услуга на Wilio. Многу од нив се исто така итни интервенции. П: Каде секаде е достапно? Одговор: Wilio услугата е достапна во текот на Словачка и неколку други земји.